У Києві накрили торговців гранатометами й вогнеметами з АТО

У Києві накрили торговців гранатометами й вогнеметами з АТО

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники СБУ викрили у Києві організоване угруповання, яке налагодило незаконне вивезення зброї та боєприпасів із зони АТО.

Про це повідомляє прес-центр СБУ 

«Правоохоронці встановили, що колишні учасники одного із добровольчих батальйонів переправляли у столичний регіон зброю і деталі для переробки та виготовлення для подальшого перепродажу. Підпільні цехи ділки облаштували в орендованому приміщенні у Солом'янському районі столиці та на одному із заводів Києво-Святошинського району», - йдеться у повідомленні. 

Під час проведення обшуків за місцями проживання зловмисників та у підпільних зброярнях правоохоронці вилучили 4 протитанкові гранатомети, 2 вогнемети, 30 гранат, 2 великокаліберні снаряди, 3 кг пластиду, 3 детонатори, 6 гвинтівок, 3 одиниці автоматичної зброї, 37 пістолетів вогнепальної і травматичної дії та майже 15 тис. набоїв різного калібру.

За даними працівників СБУ, засоби ураження зловмисники збували представникам кримінальних кіл по всій території України.

Читайте також: СБУ накрила групу торговців зброєю - у Києві вилучили цілий арсенал

Окрім того, фігуранти справи також причетні до вчинення низки злочинів.

Наразі організатору та двом активним учасникам групи оголошено про підозру за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України та затримано згідно з ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: СБУ

Відео: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-