У Києві глядачка «Французької весни» провалилася крізь дах будинку - ЗМІ

У Києві глядачка «Французької весни» провалилася крізь дах будинку - ЗМІ

Укрінформ
У Києві 31 березня відкриття фестивалю «Французька весна» на Софійській площі частина глядачів спостерігала з даху багатоповерхового будинку.

Як повідомляє "Інформатор", близько 60 руферів залізли на дах будинку №18 по вулиці Володимирській і звідти дивилися виставу.

Учасники "руферського зібрання" розповіли, що спочатку вони залізли на сусідній будинок. Але мешканцям це не сподобалося і вони викликали поліцію. Правоохоронці спробували прогнати екстремалів, і молодь перемістилася на іншу локацію і там продовжила вечір.

"Не обійшлося без пригод. На даху була скляна ділянка. На неї наступила дівчина і провалилася. За словами учасників зібрання, вона пролетіла кілька поверхів і впала на сходи. Її забрала швидка", - повідомляє видання.

Читайте також: "Французька весна в Україні" стартує від сьогодні

Як повідомляв Укрінформ, фестиваль "Французька весна" проходить в Україні вже 15-й рік поспіль.

Виставою  відкриття "Французької весни" у Києві став музичний перформанс "Повітря", який відбувся ввечері 31 березня на Софійській площі. Оригінальна музика - П'єра Тийуа. Режисура - Влада Троїцького. За участю Dakh Daughters, Nova Opera, Національного президентського оркестру України. Диригент - Гаст Вальтциг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-