У Києві боржникам з аліментів можуть обмежити право на полювання

У Києві боржникам з аліментів можуть обмежити право на полювання

Укрінформ
Майже 7 тис. боржників, які мають заборгованість з виплати аліментів терміном більше півроку, обмежать право на полювання.

Про це інформує Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у м.Києві на сторінці у Facebook.

«У Києві чекають на обмеження права на полювання 6970 осіб, які мають заборгованість по аліментах понад 6 місяців»,  -  ідеться у повідомленні.

Читайте також: Торік з боржників стягнули понад 450 мільйонів аліментів

Як зазначається, керівництво  Управління ДВС ГТУЮ у місті Києві з представниками Державного агентства лісових ресурсів під час спільної наради домовилися  про співпрацю.

Зокрема, державний виконавець спрямовуватиме постанову до Держлісагентства про тимчасове обмеження права на полювання боржника, який має заборгованість по аліментах понад 6 місяців.

Читайте також: У розшук оголосили вже шість тисяч злісних аліментників

Начальник управління мисливського господарства та полювання Державного агентства лісових ресурсів Іван Шеремет зауважив, що їхнім органом ведеться реєстр осіб, які мають право на полювання, і в разі надходження такої постанови від виконавчої служби  перевірятиметься інформація про таких боржників у реєстрі, про що повідомлятиметься протягом 30 днів відповідним органам державної виконавчої служби.

Держлісагентство надає картки з дозволом на відстріл. Такий документ подовжується раз на рік. Після погашення заборгованості по аліментах обмеження усувається і подовжується дозвіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-