У Києві попри негоду проведуть сільськогосподарські ярмарки

У Києві попри негоду проведуть сільськогосподарські ярмарки

Укрінформ
10 та 11 березня у столиці проведуть традиційні сільськогосподарські ярмарки. 

Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Зокрема, 10 березня ярмарки проведуть у Голосіївському районі - вул. Голосіївська, 4-10, вул. Паньківська; у Дарницькому районі - вул. Ревуцького; у Деснянському районі - вул. Маршала Жукова (у межах вул. Космонавта Волкова та просп. Лісового), вул. М. Закревського (у межах просп. В. Маяковського, 2-А та вул. Т. Драйзера); у Дніпровському районі - вул. Нестайка (поряд поштамту «Лівобережний»); у Печерському районі - вул. Катерини Білокур; у Подільському районі - просп. Степана Бандери (біля Куренівського парку); у Святошинському районі - вул. Булгакова, 10-13/1; у Солом'янському районі - вул. Героїв Севастополя, 42 (в межах вулиць М. Донця та Героїв Севастополя); у Шевченківському районі - вул. В. Василевської, 1-17.

11 березня ярмарки будуть проведені у Голосіївському районі - вул. Маршала Конєва (у межах вулиць М. Ломоносова та В. Касіяна); у Печерському районі - вул. І. Кудрі (у межах вулиць Іоанна Павла ІІ та Чигоріна); у Солом'янському районі - вул. Ф. Ернста, 14-А; у Святошинському районі - б-р Академіка Вернадського, 79; у Шевченківському районі - вул. Татарська, 32-38.

Читайте також: Через снігопад у Києві можуть скасувати продуктові ярмарки

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку зі складними погодними умовами, снігопадами, низькою температурою повітря організатори ярмарків рекомендували скасовувати їх проведення із 2 до 4 березня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-