Поліція проводить перевірку з фактом пошкодження будівель під час мітингів

Поліція проводить перевірку з фактом пошкодження будівель під час мітингів

Укрінформ
Поліція Києва проводить дослідчу перевірку за фактом пошкодження будівель банку та російського центру науки та культури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

"За фактом пошкодження будівель у центрі Києві проводиться дослідча перевірка. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Подільського управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники добровольчого руху ОУН провели акцію, під час якої пошкодили будівлю банку та російського центру науки та культури і намагалися пошкодити фасад ще однієї фінансової установи.

"У місці проведення акції перебували групи комунікації, які проводили роз’яснювальну роботу щодо наслідків порушень правопорядку. Також працювали групи документування, які фіксували осіб, котрі закликали до протиправних дій, та безпосередньо дії правопорушників", - інформує поліція.

Читайте також: Націоналісти закидали камінням будівлю Росспівробітництва

Постраждалих та затриманих немає. Події належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції.

Як повідомляв Укрінформ, речниця Нацполіції в місті Києві Оксана Блищик заявила, що поліція фіксує всі правопорушення під час масових заходів у Києві, відповідальність за протиправні дії нестимуть організатори акції.

Активісти з націоналістичних організацій на чолі з лідером "Добровольчого руху ОУН" Миколою Коханівським прийшли до будівлі Росспівробітництва на вулиці Борисоглібській у Києві. Вигукуючи антиросійські гасла, учасники акції протесту почали кидати каміння у шибки, розбивши 3 великі панорамні вікна. Крім того, дорогою до Росспівробітництва активісти побили шибки у будівлі філії "Сбербанку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-