Націоналісти закидали камінням будівлю Росспівробітництва

Націоналісти закидали камінням будівлю Росспівробітництва

Укрінформ
Активісти з націоналістичних організацій на чолі з лідером "Добровольчого руху ОУН" Миколою Коханівським прийшли до будівлі Росспівробітництва на вулиці Борисоглібській у Києві.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, вигукуючи антиросійські гасла, учасники акції протесту почали кидати каміння у шибки. Розбивши три великих панорамні вікна, активісти відразу пішли.

На вході до будівлі стояв невеликий кордон поліцейських, ще одна, більша група правоохоронців була поряд. Коли вони підбігли до будівлі, націоналістів уже не було. 

Учасники акції підійшли до розташованої поряд будівлі "Альфа-банку" і жбурнули кілька камінців у вікна, однак шибки не розбилися.

Потім близько 100 учасників акції вирушили у бік Майдану Незалежності у супроводі колони правоохоронців. Прибувши на площу активісти спалили російський прапор.

Читайте також: У Києві проходить акція на честь захисників Дебальцівського плацдарму

Як повідомляв Укрінформ, група організацій націоналістичного спрямування на чолі з лідером "Добровольчого руху ОУН" Миколою Коханівським сьогодні проводять у центрі Києва акцію "Смерть Росії".

Близько 100 осіб вирушили колоною з Майдану Незалежності до будівлі представництва Росспівробітництва на вулиці Борисоглібській з банером "Геть, філії ФСБ".

Дорогою учасники акції кидали каміння у бік "Альфа-банку" і побили вікна у філії "Сбербанку" по вулиці Сагайдачного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-