Поліція затримала зловмисника, який потрощив авто під Солом’янським судом

Поліція затримала зловмисника, який потрощив авто під Солом’янським судом

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який удень 16 лютого забіг на подвір'я Солом’янського районного суду, що розташовується за адресою Шутова, 1, і сокирою пошкодив більше десятка автомобілів.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

"Очевидці помітили чоловіка, який вийшов у двір Солом’янського районного суду на вулиці Шутова з сокирою в руках. Він відразу почав трощити припарковані автівки. На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Зловмисника доправили в управління поліції. Наразі 35-річний чоловік дає пояснення правоохоронцям. З’ясувалося, що він живе в Одесі і сьогодні приїхав до столиці", - йдеться у повідомленні.

Експерти оглядають місце події. Попередньо встановлено, що зловмисник розбив скло, відірвав дзеркала та погнув металеві частини 13 автівок. Встановлюються мотиви його вчинку.

Читайте також: У дворі Солом'янського суду невідомий сокирою розтрощив десяток автівок

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації діям чоловіка.

Раніше суддя Солом’янського районного суду Вікторія Кицюк повідомила, що невідомий чоловік забіг у двір суду з сокирою і почав трощити автомобілі, які там знаходилися. Загалом, за її словами, чоловік потрощив близько10 машин.

Нагадаємо, біля Солом'янського райсуду столиці, який 15 лютого обирав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися зіткнення. В ході зіткнень отримав кульове поранення поліцейський. У активних учасників конфлікту вилучили заборонені предмети - пристрої для відстрілу гумових куль, ножі і телескопічну палицю. В цілому в управління поліції доставили 36 осіб, трьох з яких - затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-