Мешканці Київщини скаржаться на ранкові

Мешканці Київщини скаржаться на ранкові "тягнучки"

Фото
Укрінформ
Столична поліція за підтримки Нацгвардії частково перекрила траси на в'їздах до столиці і вибірково перевіряє автомобілі, що прямують до Києва.

Вже кілька днів поспіль це спричиняє величезні затори, особливо зранку, коли мешканці приліглих сіл і містечок прямують на роботу. 

Водії вже роздратовані й масово скаржаться на поліцію в соцмережах:

"На Одеській трасі перекрито 2 полоси з трьох. Хлопці з автоматами. Двоє із чотирьох говорять по телефону. Двоє прогулюються. В результаті "антитерористичної діяльності" запізнилась куди тільки можна...", пише у Фейсбуці Наталя Влащенко.

Олена Вечеровська скаржиться на аналогічну проблему на Броварській трасі:

"Це що, якийсь жарт? Третій день зранку затор від Броварів до КП, де поліція перекрила дві смуги руху. Причому вчора вони були просто перекриті. Сьогодні, типу, проводиться догляд автомобілів, причому для зупинки підозрілого авто зупиняється ВЕСЬ!!!! рух, усі полоси. Мені що тепер звечора на роботу виїжджати? Що за показуха?"

Нацгвардієць Мартин Брест, який перебував на чергуванні на КП, заспокоює, що дія заходів підвищеної безпеки, пов'заних із "синім" рівнем терористичної загрози, завершиться вже завтра, 10 листопада.

Він також написав у своєму Фейсбуку: "На деяких в'їздах до Києва патрульні поліцейські, посилені Нацгвардією, зменшують кількість смуг для проїзду і проводять вибірковий візуальний огляд автомобілів. Це завдає чималу незручність для вільного пересування містом, але це викликано необхідністю.

Тому прошу враховувати все це для планування поїздок і з розумінням ставитися до патрульних, які виконують наказ. Імовірно, починаючи з 11.11.2017 заходи безпеки повернуться до звичайного рівня, корки знизяться до звичних, а патрульні продовжать роботу в нормальному режимі".

Поліція утворила величезні затори на під'їздах до столиці


Фото з Фейсбука Мартин Брест, Олена Вечеровська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-