Нерухомість у Києві відтепер можна зареєструвати у

Нерухомість у Києві відтепер можна зареєструвати у "Будинку юстиції"

Укрінформ
У Києві відтепер послуги з державної реєстрації нерухомості та бізнесу можна отримати у реєстраційному центрі «Будинок юстиції», який відкрили в середу в ТЦ «Гулівер».   

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Радий, що спільно з Міністерством юстиції ми змогли вивести онлайн-будинок юстиції на рівень країни», - зазначив на відкритті начальник Головного територіального управління юстиції в Києві Станіслав Куценко.

Він нагадав, що на початку року була презентована послуга - реєстрація бізнесу, яка нині користується найбільшим попитом серед українців.

«Найближчими тижнями, місяцями будуть відкриватися онлайн-будинки юстиції по регіонах України, і ми створимо багато точок доступу, де українці зможуть отримувати якісні послуги без черг, без хабарів, швидко і дешево. А в деяких випадках взагалі навіть безкоштовно», - заявив Куценко.

Водночас заступник міністра юстиції Олена Сукманова зазначила, що Міністерство юстиції є фактично одним із лідерів серед усіх міністерств щодо переліку онлайн-послуг, які надає.

Читайте також: В Україні має працювати близько тисячі ЦНАПів - Нефьодов

Так, у відкритому «Будинку юстиції», який вже почав свою роботу, проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно, іпотеки, обтяження, оренди, надання інформації з Реєстру, а також - державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Фото: vgolos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-