В Україні має працювати близько тисячі ЦНАПів - Нефьодов

В Україні має працювати близько тисячі ЦНАПів - Нефьодов

Укрінформ
Додатково до існуючих 700 центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів) має бути відкрито близько 240 ЦНАПів.

Про це на брифінгу щодо розширення мережі Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Додатково до тих 700 ЦНАПів, які вже існують та працюють в Україні, необхідно додатково відкрити близько 240 ЦНАПів, з яких 94 мають розміщуватись у вже існуючих об'єднаних територіальних громадах», - зазначив Нефьодов.

Читайте також: ЦНАПи мають надавати людям і соцдопомогу - Розенко

Він зазначив, що в Мінекономрозвитку працюють над тим, аби дані послуги надавались в режимі онлайн, і людина могла отримувати їх не виходячи з дому. Однак залишається частина питань, які не можна вирішити за допомогою онлайн доступу та і не завжди люди, особливо, старшого покоління користуються онлайн послугами, тому постає необхідність у достатньо розгалуженій системі центрів надання адміністративних послуг.

«Адміністративні послуги в України можуть надаватись декількома способами, одним з головних залишається мережа центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів)», - наголосив Нефьодов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-