У київському метро затримали пасажира з боєприпасами й наркотиками

У київському метро затримали пасажира з боєприпасами й наркотиками

Укрінформ
На станції столичного метро "Деміївська" поліція виявила та вилучила у чоловіка вибуховий пакет, димову шашку, сигнальні ракети та наркотики, схожі на амфетамін та коноплю.

Про це повідомили у Нацполіції Києва.

"На станції метро «Деміївська» правоохоронці затримали 22-річного уродженця Сумщини, у якого під час особистого огляду виявили та вилучили небезпечні предмети: дві освітлювані ракети, одну сигнальну ракету, вибуховий пакет та димову шашку. Окрім цього, слідчо-оперативна група вилучила із його сумки згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, та речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві з метро приберуть ще 7 “незаконних” МАФів

Походження боєприпасів власник пояснити відмовився, а наркотики зберігав для власного вживання без мети збуту. Вилучені предмети направили на експертизу. Правоохоронці встановлюють їх походження та призначення.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-