На Київщині поліція ліквідувала велику мережу борделів

На Київщині поліція ліквідувала велику мережу борделів

Фото
Укрінформ
Поліцейські Київщини ліквідували одну з найбільших мереж борделів у Києві та Київській області.

Про це інформує Головне управління Нацполіції у Київській області у Фейсбуці. 

«200 обласних правоохоронців з числа оперативників Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, бійців полку «Миротворець», васильківських поліцейських та співробітників прокуратури, провели масштабну спецоперацію та затримали організаторів злочинного бізнесу. Мережа борделів, де надавалися різноманітні сексуальні послуги, функціонувала упродовж трьох років. Окрім цього, там клієнтам збували наркотичні засоби «метадон» та «амфетамін», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали у рамках цієї спецоперації 12 осіб - 53-річного організатора, диспетчерів та водіїв-охоронців, які доправляли повій за адресами, забезпечували їхню охорону та виконували функцію інкасаторів. Місячна виручка злочинців сягала понад мільйон гривень.

Банда зловмисників залучила до свого бізнесу 35 повій різного віку. Дівчата надавали послуги сексуального характеру клієнтам як у притонах із цілодобовою охороною, так і на виїзних замовленнях. За порушення дисципліни з них стягували штрафи. 

Начальник Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Київщини Андрій Ткач поінформував, що одночасно було проведено 27 санкціонованих обшуків. Вилучено гроші, вогнепальну зброю, наркотики, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів і графіками чергування дівчат, диспетчерів, водіїв, охоронців і 9 автомобілів, які використовувались для функціонування злочинного бізнесу.

Наголошується, що для отримання шалених прибутків та постійного оновлення клієнтської бази та фото нових дівчат залучили чотирьох осіб, які відповідали за розробку та функціонування рекламних веб-сайтів у мережі Інтернет і розповсюдження візитівок.

Читайте також: На Київщині жінку 16 років тримали в рабстві, залякавши екстрасенсом - ЗМІ

Наразі триває комплекс слідчо-оперативних заходів. Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи до занять проституцією) Кримінального кодексу України.

Фото: Поліція Київщини, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-