На Київщині жінку 16 років тримали в рабстві, залякавши екстрасенсом - ЗМІ

На Київщині жінку 16 років тримали в рабстві, залякавши екстрасенсом - ЗМІ

Укрінформ
У селі Черевки Згурівського району, що на Київщині, у сараї одного із домогосподарств селяни знайшли ледь живу жінку, яку шляхом психологічного тиску та залякувань тримало у рабстві подружжя киян.

Про це повідомляє місцевий портал «Згурівська Правда». 

"До голови сільської ради звернулися жителі с.Черевки із повідомленням про те, що в одному із домогосподарств ночами плаче жінка. При огляді подвір’я громадою у сараї було виявлено ледь живу жінку. Нею виявилася 52-річна Олена Володимирівна Ширякіна, яка свого часу була успішною перекладачкою, співпрацювала із посольством Німеччини в Україні", - йдеться в публікації.

Виявляється, що жінка проживала на дачі близько 16 років у своїх знайомих.

За її словами, ще на початку 2000-х колишні сусіди видурили у неї гроші, пообіцявши допомогти влаштувати на престижну роботу за кордон. Після того запропонували пожити на своїй дачі у с.Черевки. Проте останні роки господиня, а колись ще й подруга потерпілої, "у прямому сенсі перетворила її на рабиню: ставила непосильні задачі по господарству, годувала недоїдками та зіпсованими продуктами, била, залякувала та маніпулювала".

"Злодійка навіть видумала та нав’язала Олені те, що у неї тяжке онкологічне захворювання, а її долею опікується невідомий екстрасенс, який через господиню вказує, що і як треба робити задля зцілення", - зазначається у публікації.

Читайте також: Торговці людьми вивезли до Британії понад 200 українців - Слободян

Міський портал зазначає, що жінку роками змушували працювати з ранку до ночі, залякували, переконували, що у неї "невиліковна хвороба", а хліб наразі видають по картках.

Наразі, як йдеться у матеріалі, колишня полонянка перебуває у лікарні. До неї приїхали родичі – брат і син, - які вважали, що вона давно померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-