Під Києвом поліція зупинила авто з дипномерами РФ за підозрою, що водій п’яний

Під Києвом поліція зупинила авто з дипномерами РФ за підозрою, що водій п’яний

Укрінформ
У ніч проти понеділка, 31 липня, в районі Бортничів поблизу Києва поліція зупинила авто з російськими дипломатичними номерами, оскільки мала інформацію, що водій перебуває в стані алькогольного сп'яніння.

Про це повідомляє ТСН.

"Надійшло орієнтування, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест. У зв'язку з цим було викликано консула посольства РФ, який взяв на себе відповідальність доправити транспортний засіб до посольства. Складено рапорт", - розповів сержант поліції Олександр Ситюк.

Як повідомляється, подія сталася близько 23:40 суботи. Водій утримався і від тесту на алкоголь. Ним виявився працівник російського консульства, представник прикордонної служби ФСБ Росії Руслан Требунський.

Читайте також: У Києві автомобіль влетів в маршрутку на зупинці, є постраждала

За транспортним засобом приїхав інший представник російського диппредставництва, який сів за кермо машини з дипломатичними номерами та поїхав разом із винуватцем інциденту.

Це вже не перший інцидент за участі ФСБівця Руслана Теребунського, зазначає ТСН. 10 квітня цього року, в аналогічній ситуації поліцейські ловили його разом з колегами дипломатами. Тоді чоловіки відбріхувались що не вживали горілку, тому що була Вербна неділя. Минулого літа Теребунського також ловили п'яним за кермом. Усі попередні роки з місця пригоди Теребунського забирав консул.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-