Реструктуризація боргів: Київводоканал пояснив умови

Реструктуризація боргів: Київводоканал пояснив умови

Укрінформ
ПАТ «Київводоканал» пропонує боржникам укласти договір реструктуризації боргу на вигідних умовах. 

Про це повідомляє сайт підприємства. 

""Київводоканал" шукає спільні шляхи виходу з проблемних ситуацій і пропонує споживачам, які мають заборгованість за отримані послуги з холодного водопостачання та/або водовідведення, укласти договір реструктуризації боргу на найбільш вигідних для клієнтів умовах", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, для оформлення договору реструктуризації до Розрахункового департаменту «Київводоканалу» (вул. Електротехнічна, 16) необхідно подати копії документів, а саме:

- першої і другої сторінок (останнє місце реєстрації) паспорту або іншого документа, що підтверджує особу;

- довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (або сторінки паспорта з відміткою про відмову в отриманні ідентифікаційного номеру);

- документів, що підтверджують право власності або користування житловим приміщенням (свідоцтво про приватизацію, договір купівлі-продажу, виписку з держреєстру прав власності, ордер, договір найму чи оренди та інше).

«За наявності необхідного пакету документів ми можемо оформити договір реструктуризації упродовж 10-15 хвилин. Із початку року до нас вже звернулося 88 споживачів і ми очікуємо, що їхня кількість, у зв'язку з рішенням Кабінету міністрів про неможливість отримувати субсидії через двомісячну заборгованість, лише зростатиме», - сказав фахівець відділу досудової роботи з боржниками Розрахункового департаменту «Київводоканалу» Денис Клявін.

У Київводоканалі звертають увагу, що в разі виникнення заборгованості за холодну воду та/або водовідведення її необхідно сплатити до 20 числа наступного місяця. 

Читайте також: Держава заборгувала Київводоканалу майже 79 мільйонів за субсидії

В разі несплати боргу у встановлені строки підприємство змушене стягнути його в судовому порядку з урахуванням штрафних, фінансових санкцій та судового і виконавчого зборів, підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося, за наявності заборгованості більш ніж за два місяці субсидії, згідно з постановою КМУ № 300, не нараховуватимуться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-