Держава заборгувала Київводоканалу майже 79 мільйонів за субсидії

Держава заборгувала Київводоканалу майже 79 мільйонів за субсидії

Укрінформ
Заборгованість держави перед ПрАТ "АК "Київводоканал" за пільгами та субсидіями за 4 місяці цього року сягнула 78,4 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Київводоканалу.

"Лише за чотири місяці цього року заборгованість держави по пільгах та субсидіях перед ПрАТ «АК «Київводоканал» сягнула 78 млн 413 тис. грн”, - зазначили в компанії, додавши, що загальна сума боргу перед підприємством станом на 1 травня становить 886,162 млн. “Така ситуація негативним чином позначається на роботі підприємства", - заявили в компанії.

У Київводоканалі зазначають, що від стабільності розрахунків залежить надійність роботи систем водозабезпечення та каналізування міста.

"Лише так Київводоканал може планувати та належним чином забезпечувати свою діяльність, виконувати ключові завдання. Зокрема: закуповувати необхідні реагенти для підготовки питної води, матеріали для усунення аварій на мережах, вчасно реагувати на сезонні зміни джерел водопостачання, вчасно виплачувати заробітну плату, готуватись до осінньо-зимового періоду та інше", - додали у компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-