Арсенал зброї, антикваріат і наркотики вилучили в жителя Київщини

Арсенал зброї, антикваріат і наркотики вилучили в жителя Київщини

Фото
Укрінформ
Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно з бійцями полку поліції особливого призначення та працівниками Броварської місцевої прокуратури вилучили з домоволодіння жителя села Заворичі рушниці, обрізи, пістолети, наркотичні засоби та антикварні речі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

«У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст.263 Кримінального кодексу України, поліцейські провели санкціонований обшук у будинку 44-річного мешканця Броварського району. Вилучили: близько 50 грамів коноплі, 60 грамів амфетаміну, мисливську рушницю, 3 обрізи, 6 пістолетів, понад три сотні набоїв різного калібру, дві старовинні ікони з дерева, колекцію грошових купюр і монет», - йдеться у повідомленні.

Очільник поліції Київської області Дмитро Ценов повідомив, що наприкінці 90-х років підозрюваний відбував покарання за згвалтування та умисне вбивство. Останнє вчинив під час розподілу сфер впливу в кримінальному середовищі. Після звільнення з місць позбавлення волі всіляко підтримує засуджених, які відбувають покарання. Тим самим має певний вплив на криміногенну обстановку в столичному регіоні.

Наразі призначено низку експертиз. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення низки інших тяжких злочинів із використанням вогнепальної та холодної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-