У Києві на католицьке Різдво збирають флешмоб з участю 2017 хористів

У Києві на католицьке Різдво збирають флешмоб з участю 2017 хористів

Укрінформ
В Києві 25 грудня, в день святкування католицького Різдва, на Європейській площі на сходах Українського дому пройде флешмоб на якому 2017 хористів   одночасно заспівають різдвяні колядки та святкові пісні. 

Про це заявив у вівторок на брифінгу громадський діяч, політичний експерт Віктор Уколов, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Хочу запросити всіх найближчої неділі, 25 грудня, на Європейську площу на сходи Українського дому на свято. Ви почуєте хор більше двох тисяч осіб, якщо вдасться, то їх буде 2017", - сказав Уколов.

Він також запросив усіх бажаючих приєднатися до святкування католицького Різдва 25 грудня в центрі столиці.

"Ви почуєте різдвяні пісні, не тільки колядки українські народні і класичні, але й ті, що написані видатними  композиторами в цілому світі. Ви відкриєте для себе щось абсолютно нове. Щиро запрошую Вас прийти", - додав Уколов.

Як зазначили організатори, святкування розпочнеться 25 грудня о 15:00 на Європейській площі, де пройде Всеукраїнський флешмоб "Україна та світ святкують Різдво Христове разом!". Також у святковій програмі візьмуть участь естрадні виконавці та співаки, християнські колективи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-