У Криму триває судилище над Чийгозом

У Криму триває судилище над Чийгозом

Укрінформ
В окупованому Криму триває суд над заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом. Сьогодні, на 34-му засіданні цього судилища, знову допитують свідків обвинувачення.

Про це повідомляє в Твіттері адвокат обвинуваченого Микола Полозов.

"Перший свідок обвинувачення сьогодні Філонов Олександр Іванович. Інспектор полку "народного ополчення", - пише захисник.

Другий свідок - Віктор Федорович Муравйов.

Як повідомляв Укрінформ, на вчорашньому засіданні було допитано четверо членів так званого народного ополчення, які були присутні 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради Криму. Ніхто з них Чийгоза не бачив, його розпоряджень не чув, про участь заступника голови Меджлісу в "організації заворушень" повідомити нічого не зміг.

Ахтема Чийгоза звинувачують в організації масових заворушень 26 лютого 2014 року, коли біля Верховної Ради Криму відбулися мітинги прихильників і противників "приєднання" півострова до Росії. Чийгоза заарештували наприкінці січня 2015 р. У липні 2016-го так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме провадження. Нещодавно термін його перебування під вартою було вкотре продовжено - до 8 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-