Справа Чийгоза: у суді з'явився

Справа Чийгоза: у суді з'явився "політрук" народного ополчення"

Укрінформ
В окупованому Криму на судилищі над заступником голови Меджлісу Ахтемом Чийгозом допитують ще двох свідків обвинувачення з так званих народних ополченців: "замполіта" і відставного полковника МВС.

Про це повідомляє у Twitter адвокат Микола Полозов.

"Третій свідок обвинувачення - Якубенко Юрій Олександрович. Нач. військово-патріотичного виховання в полку "народного ополчення", - пише захисник.

Четвертий - Бочкарьов Олександр Веніамінович. "Член "народного ополчення", 3 рота. Полковник МВС у відставці", - зазначив Полозов.

Адвокат також повідомив, що збирається приїхати до Києва, в тому числі для збору доказів на захист Чийгоза. Поїздку планує на вихідні, бо, за його словами, "графік судів в Криму дуже насичений - всі будні зайняті".

Як повідомляв Укрінформ, Ахтема Чийгоза та інших кримських активістів обвинувачують в організації масових заворушень 26 лютого 2014 року поблизу Верховної Ради Криму. Тоді, напередодні окупації півострова Росією, в Сімферополі відбулися мітинги прихильників і противників "приєднання"; за даними місцевої "влади", в тисняві постраждали 76 осіб, двоє загинули. Чийгоз був заарештований наприкінці січня 2015 р. У липні 2016- го так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме провадження. Нещодавно термін його перебування під вартою було в черговий раз продовжено - до 8 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-