У Києві помічнику нардепа прострелили ногу – ЗМІ

У Києві помічнику нардепа прострелили ногу – ЗМІ

Укрінформ
У Шевченківському районі столиці на вулиці Лермонтовській під час сварки сталася стрілянина, внаслідок чого одна людина із пораненням потрапила до лікарні.

Про це повідомляє у п'ятницю Відділ комунікації поліції Києва.

"23 лютого 2017 року до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню із пораненням ноги доставили 30-річного чоловіка. За його словами, тілесні ушкодження він отримав від невідомого під час конфлікту", - йдеться у повідомленні.

Як потім встановили правоохоронці, на вулиці Лермонтовській між постраждалим та іншим чоловіком виникла сварка через те, що підозрюваний нібито навмисно пошкодив автомобіль опонента, вдаривши по дзеркалу заднього виду.

Спочатку між ними тривала словесна перепалка, а потім зловмисник дістав зброю (попередньо - травматичної дії) - і зробив постріли. У результаті потерпілий отримав поранення ноги.

Перехожі, які стали свідками події, викликали "швидку" та повідомили про інцидент у поліцію.

На даний час слідчі Шевченківського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають розшукові заходи з метою встановлення та затримання правопорушника.

За інформацією "Української правди", поранення отримав помічник народного депутата Юрія Левченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-