У киянина знайшли  гранати Ф-1, “калаш”, пістолети і наркотики

У киянина знайшли гранати Ф-1, “калаш”, пістолети і наркотики

Фото
Укрінформ
Київські поліцейські під час обшуку квартири місцевого мешканця на проспекті Глушкова вилучили цілий арсенал і наркотики.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Працівники карного розшуку працювали над попередженням правопорушень у місті, коли отримали оперативну інформацію про чоловіка, який зберігає зброю у помешканні. Отримавши ухвалу суду, правоохоронці провели обшук у квартирі на проспекті Глушкова, під час якого виявили цілий арсенал зброї", - розповів в.о. заступника начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко.

За його словами, слідчі вилучили та направили на експертне дослідження гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами, майже 140 патронів різних калібрів, серед яких є бойові, мисливські та травматичної дії, сигнально-світлові шашки, димову шашку, пістолети травматичної дії та пістолети ПМР, "ROHM" і "VALTRO", пневматичний автомат, три магазини до нього та 13 ножів кустарного виробництва. Крім того, у помешканні правоохоронці знайшли речовини, схожі на амфетамін і канабіс.

Зберігалися небезпечні предмети не у сейфі або спеціально облаштованому для цього місці. Чоловік сказав, що зброю знайшов у лісі, коли гуляв із собакою.

36-річного жителя квартири затримали, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Відомості про подію зареєстровані, кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-