Кличко провів нараду щодо прибирання вулиць

Кличко провів нараду щодо прибирання вулиць

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко провів нараду з главами районів, керівництвом "Київавтодору", "Київпастрансу", "Київтранспарксервісу" та керівниками районних шляхо-експлуатаційних управлінь щодо ефективності прибирання столиці від снігу.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Я вночі перевіряв, як у нас відбувається прибирання снігу зі столичних вулиць. Комунальники працюють. Але, оскільки я виїхав на перевірку без попередження, побачив і проблеми, які є в роботі. Тому доручаю усім службам відповідально ставитися до роботи. Головне завдання, - щоб до вівторка, коли почнеться робочий тиждень, вулиці, магістралі, тротуари столиці були очищені від снігу", - наголосив мер Києва.

Також Кличко акцентував увагу всіх комунальних служб на тому, що обов'язково мають бути прибрані переходи біля зупинок громадського транспорту, тротуари. І що в особливо посиленому режимі повинні відбуватися роботи з прибирання наступної ночі.

"У вівторок Київ повинен повернутися до звичного життя. Це - завдання для кожного з вас!" - звернувся до керівників комунальних служб мер столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-