На київські дороги вийшли понад 270 снігоприбиральних машин

На київські дороги вийшли понад 270 снігоприбиральних машин

Укрінформ
Бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" активно продовжують очищення вулично-дорожньої мережі столиці.

Про це у Фейсбуці повідомила прес-служба "Київавтодору".

"Наразі особлива увага приділяється належному прибиранню підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації, адже пішоходи заслуговують на комфортні умови пересування не менше за водіїв. На даний момент задіяно майже 60 бригад з ручного прибирання та понад 270 одиниць снігоприбиральної техніки", - йдеться у повідомленні.

Роботи з очищення вулично-дорожньої мережі Києва від снігу продовжуються.

Комунальні служби працюють у цілодобовому режимі, але робота має бути більш злагодженою і ефективною, аби оперативно прибрати місто від снігу та не допустити колапсу в столиці, наголосив мер Києва Віталій Кличко під час нічної перевірки роботи комунальних служб, що прибирають сніг на вулицях Києва, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я перевірив, як працюють міські служби в прибиранні снігу. Зрозуміло, що такі снігопади – це стихія! І ми бачимо, що коїться в різних регіонах України – є проблеми з прибиранням снігу, заблоковані дороги", – сказав Кличко. 

Він наголосив, що комунальні служби зроблять усе, щоб мінімізувати наслідки негоди, розчистити місто від снігу за вихідні дні, аби з початком робочого тижня не сталося колапсу.

"Щоб не було ніяких збоїв і місто працювало в нормальному режимі, комунальні служби працюють і вдень, і вночі. Проблеми, звичайно, є. І я акцентував на недоліках. Повинно бути більше бригад, які працюють уночі, робота має бути більш злагодженою та ефективною", – додав мер.

Співробітники «Київавтодора» залучають до процесу очищення доріг снігоприбиральну техніку. За словами Кличка, добре допомагає і техніка, яка була придбана, і яку Києву подарували німецькі друзі минулого року.

Мер Києва підкреслив, що комунальники забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання наслідків негоди.

Кличко також звернувся до киян із проханням, щоб вони з розумінням і повагою ставилися до роботи дорожників і не залишали свої автівки там, де вони заважають прибиранню снігу.

Комунальний громадський транспорт столиці, попри складні погодні умови, працює за графіком і на всіх маршрутах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-