У Національному центрі «Незламні» відкрили оновлене відділення голови та шиї

У Національному центрі «Незламні» відкрили оновлене відділення голови та шиї

Фото
Укрінформ
У Першому медоб’єднанні Львова відкрили Центр голови та шиї з новими палатами для допомоги пацієнтам із травмами та патологіями, а також захворюваннями ЛОР-органів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До нас звертаються пацієнти з усієї України, в тому числі з важкими мінно-вибуховими та вогнепальними пораненнями, які потребують складних ЛОР-операцій. Це військові з травмами вуха, горла, численними контузіями. Вони потребують не лише складних операцій, а й комфортних умов перебування. Тому ми дякуємо нашим благодійникам та партнерам за підтримку»,- зазначив генеральний директор Першого медоб’єднання Львова Олег Самчук.

Відремонтувати сім палат та коридор вдалося завдяки благодійникам - компанії Regno, Zammler, Mitsubishi Motors в Україні та іншим. Окрім того, для комфорту пацієнтів у кожній палаті доброчинці встановили також сучасні системи кондиціонування.

В Національному центрі «Незламні» відкрили оновлене відділення голови та шиї / Фото: Анастасія Смольєнко

«Ідея зробити ремонт в Центрі голови та шиї виникла кілька місяців тому. Для цього зібрав однодумців серед друзів-підприємців. Попри велику війну, кризу, обстріли та невизначеність почув від колег з бізнесу: «Чудова ініціатива! Наша компанія долучається!» За цей час нам вдалось створити тут по-справжньому гідні умови, щоб одужувати було комфортно та затишно», - сказав військовослужбовець ЗСУ, меценат, співзасновник компанії Regno, логістичного центру Port Роман Городечний.

Читайте також: У Львові відомий хірург із Нью-Йорка провів низку реконструктивних операцій

Центр голови та шиї Лікарні Святого Пантелеймона – сучасний центр для цілодобової ургентної та планової допомоги пацієнтам із патологіями щелепно-лицевої ділянки - запальних процесів, травматичних пошкоджень, пухлинних утворень, а також для допомоги хворим із патологіями та травмами вуха, горла та носа.

За рік допомогу тут отримує близько 2000 пацієнтів. З них 1500 – це пацієнти, які потребують оперативного втручання.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні 2023 року в Національному реабілітаційному центрі «Незламні» відкрили сучасний семиповерховий корпус, де щороку зможуть надавати допомогу 10 тисячам українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-