Укрпошта з 1 березня розширює проєкт безкоштовної доставки ліків

Укрпошта з 1 березня розширює проєкт безкоштовної доставки ліків

Укрінформ
Генеральний директор акціонерного товариства "Укрпошта" Ігор Смілянський оголосив про розширення з 1 березня пілотного проєкту “Укрпошта. Аптека”.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

"Коли ви кожен ранок дізнаєтесь новини з прифронтових та прикордонних областей, зазвичай – це червона мапа болю, що завдає нам країна-окупант. А біль треба лікувати, і головний лікар тут – наші героїчні ЗСУ. Проте і Укрпошта тепер трохи долучається, щоб знизити біль тих людей, які мешкають у прифронтових Запоріжжі, Миколаївщині, Харківщині, Херсонщині, Чернігівщині та тепер всій Сумщині та Донеччині", - зазначив Смілянський.

За його словами, відтепер доставка ліків буде доступна для всіх жителів цих регіонів.

Гендиректор нагадав, що нещодавно Укрпошта запустила проєкт безкоштовної доставки ліків на прифронтові території - навіть туди, де аптеки відсутні або зруйновані за час війни.

Він зауважив, що це дуже заощаджує кошти пенсіонерам, бо, окрім безкоштовної доставки від Укрпошти, вони можуть взяти участь у програмі “Доступні ліки”, отримавши їх безплатно або за дуже низьку ціну. Між обласними центрами Укрпошта доставляє ліки щонайбільше протягом трьох днів (без урахування дня відправлення).

Читайте також: Аптеки в медзакладах із березня долучаються до програми «Доступні ліки»

Щоб замовити ліки, необхідно зателефонувати в колцентр на номер 0 800 300 545. “Враховуючи, як важко поширювати інформацію в цих регіонах, обов’язково передайте її своїм рідним та знайомим”, - підкреслив Смілянський.

Як повідомляв Укрінформ, кілька днів тому Укрпошта почала продавати ліки з безплатною доставкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-