Зеленська у Нідерландах відвідала Центр онкології, де лікуються українські діти

Зеленська у Нідерландах відвідала Центр онкології, де лікуються українські діти

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська у Нідерландах відвідала Центр дитячої онкології Принцеси Максіми.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська повідомила у Телеграмі.

«Центр дитячої онкології Принцеси Максіми (Princess Máxima Center for Pediatric Oncology) у місті Утрехті приймає на лікування найважчих українських пацієнтів. Тут уже пройшли лікування 95 наших дітей. Цінуємо ще й те, що Центр запрошує лікарів з України на стажування, щоб мали змогу працювати пліч-о-пліч із колегами з Нідерландів й обмінюватися досвідом», - заявила Зеленська.

Вона повідомила, що у неділю, 20 серпня, співпрацю між Центром дитячої онкології Принцеси Максіми та Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром закріплено офіційним меморандумом за онлайн-участі очільника українського закладу Романа Кізими та за підтримки МОЗ України.

Читайте також: Зеленська відвідала у Швеції центр Aleris, де проходять реабілітацію українці

Дружина Президента зауважила, що «це перший приклад співпраці в межах проєкту Міжнародного медичного партнерства, яке ми започатковуємо під патронатом Саміту перших леді та джентльменів». За її словами, цієї осені до них долучасться й очільники міністерств охорони здоров’я з усього світу.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський разом із першою леді перебував у неділю у Нідерландах, напередодні відвідавши Швецію.

Фото: Олена Зеленська, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-