Екзитпол КМІС: Труханов перемагає на виборах мера Одеси

Екзитпол КМІС: Труханов перемагає на виборах мера Одеси

Оновлено
Укрінформ
У другому турі виборів мера Одеси здобуде перемогу чинний міський голова Геннадій Труханов.

Як передає Укрінформ, такі дані екзитполу оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС).

"За даними екзитполу, Геннадій Труханов отримав 56,7% голосів виборців, а його суперник від "Опозиційної платформи - За життя" Микола Скорик — 40,9%. Було опитано 2126 виборців на 40 дільницях, похибка не перевищує 3−4%", - йдеться у повідомленні на сайті КМІС.

Читайте також: Труханов проголосував на виборах і вкотре заперечив, що має російський паспорт

Зазначається, що "15 листопада 2020 року, у день другого туру виборів міського голови, Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів екзит-пол в Одесі. Генеральна сукупність екзитполу – виборці, які проголосували на виборчих дільницях на території міста Одеса (крім спеціальних дільниць – лікарні, тюрми, військові частини тощо). Вибірка репрезентативна для міста в цілому".

Станом на 17:00 опитані 1780 респондентів на 40 виборчих дільницях. Застосовувалася методика «таємного голосування». Рівень досяжності (кількість виборців, які погодилися взяти участь в опитуванні) становить 66.6%. Похибка вибірки не має перевищувати 3-4%.

Читайте також: В Одесі вдруге за добу замінили голову міської ТВК - ОПОРА

Як повідомлялося, 15 листопада, в Одесі відбулося повторне голосування на виборах мера. За посаду там змагаються чинний міський голова Геннадій Труханов та народний депутат від ОПЗЖ Микола Скорик.

Фото: пресслужба Труханова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-