У Авакова готові не допустити зриву «опитування Зеленського»

У Авакова готові не допустити зриву «опитування Зеленського»

Укрінформ
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про наявність пересторог у правоохоронних органів у зв'язку з оголошеним Президентом України опитуванням у день виборів 25 жовтня.

Про це він сказав під час онлайн-марафону «Місцеві вибори 2020. На фінішній прямій», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Певні перестороги зараз у нас є на день виборів у зв’язку з оголошеним Президентом України опитуванням, яке повинно бути по великій кількості виборчих дільниць. Ви знаєте, що є заклики фактично зривати це опитування, та завдання поліції дотримуватися громадського порядку і не допускати будь-яких незаконних дій, і ніякого насильства», - сказав Геращенко.

Загалом, зауважив він, правоохоронці готові до проведення виборів, та відзначив, що в цілому ця виборча кампанія «є більш-менш спокійною».

Читайте також: Опитування Президента 25 жовтня профінансує партія «Слуга народу»

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 13 жовтня у відеозверненні анонсував, що 25 жовтня, крім місцевих виборів, відбудеться ще всенародне опитування.

Українцям запропонують дати відповідь на п'ять запитань: «Чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах?», «Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?», «Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300?», «Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих?», «Чи потрібно Україні на міжнародному рівні ставити питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом?».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-