Місцеві вибори: на Херсонщині за одне депутатське місце змагаються 4-5 кандидатів

Місцеві вибори: на Херсонщині за одне депутатське місце змагаються 4-5 кандидатів

Укрінформ
На Херсонщині 30 червня вперше обирають голів та депутатів у Шляхівській та Милівській об’єднаних територіальних громадах.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо конкуренції серед кандидатів у депутати по Шляхівській та Милівській ОТГ: у середньому по чотири - п’ять чоловік претендують на місце. У Миловому на посаду голови балотується один кандидат – це діючий голова Милового. У Шляховому три кандидати на посаду голови – один діючий голова і два його конкуренти», - зазначив голова облорганізації КВУ Дементій Білий.

Також 30 червня відбуваються довибори депутатів Чаплинської селищної ОТГ, до якої приєдналася Преображенська сільська рада. Тут вибори відбуваються лише по одній сільській раді, що приєдналася до ОТГ і кандидати змагаються за два депутатські місця.

Читайте також: Сьогодні у 66 ОТГ вперше проходять вибори

За словами Білого, на місці, у двох ОТГ, де відбуваються перші вибори, працюють спостерігачі КВУ. Дільниці відкрились вчасно, голосування наразі відбувається спокійно.

Вибори у Шляхівській та Милівській об’єднаних територіальних громадах мали відбутися ще 23 грудня 2018 року, проте були відмінені через введений у 10 областях України воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-