Вакарчук профінансує “Голос” виручкою від концерту на ВДНГ

Вакарчук профінансує “Голос” виручкою від концерту на ВДНГ

Укрінформ
Святослав Вакарчук витратить на фінансування своєї партії “Голос” понад 2 млн грн, виручених від концерту “Океану Ельзи”, що відбувся в Києві в Національному комплексі "Експоцентр України".

Про це Вакарчук сказав у інтерв’ю виданню “Ліга.Новости”.

“Ми молода партія, нам треба набагато менше грошей, ніж іншим. Приблизно 70-80 мільйонів гривень. Ці гроші будуть підйомними для нас і наших друзів. Я ось, наприклад, всі виручені гроші за мій концерт "360" на ВДНГ витрачу на фінансування партії. І це будуть чималі кошти - більше 2 млн грн”, - заявив музикант.

Він розповів, що команда “Голосу” спілкується з багатими людьми, проте має кілька принципів: “Головний - ми не беремо грошей в олігархів. Кого можна назвати олігархами - думайте самі. Йдеться про ТОП-10 найбагатших людей України. Найголовніше, це ті люди, які контролюють ЗМІ. Ви розумієте, кого я маю на увазі”.

“Не буде такого, щоб хтось один фінансував нашу партію”, - додав лідер “Голосу”.

Читайте також: "Океан Ельзи" запалив на столичній ВДНГ

“У нас є близько десяти заможних людей, які приєдналися до фінансування. Найближчим часом ми будемо готові говорити про деяких з них. Я вважаю, що партія "Голос" повинна показувати іншим приклад. Поки, на сьогоднішній день, ви будете здивовані, але я особисто теж фінансую партію”, - зазначив Вакарчук.

Він уточнив, що витрачає на партію “кілька мільйонів гривень - десь два або три”.

На прохання журналіста назвати кілька прізвищ спонсорів, співак пояснив, що рішення оприлюднити їх буде ухвалено на з’їзді партії.

Також Вакарчук розповів, скільки заробляє за рік: “Щороку суми різні - за три роки я отримав 20 млн грн дивідендів. За 2018 рік - п’ять мільйонів”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-