У Києві завтра пройде марш

У Києві завтра пройде марш "Захисти Україну!"

Укрінформ
У Києві 19 квітня пройде марш "Захисти Україну!", учасники якого виступають на підтримку на виборах чинного Президента України Петра Порошенка і за збереження нинішнього курсу держави.

Організовує марш громадська ініціатива "Захисти Україну!", повідомляється на її сторінці у Facebook.

Очікується, що учасники маршу зустрінуться о 14:00 на Михайлівській площі, а звідти вирушать до НСК "Олімпійський", де ввечері мають відбутися дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Зазначається, що учасники маршу хочуть почути від кандидатів у президенти відповіді на такі питання, як протидія Кремлю, курс НАТО, захист української мови, продовження реформ.

Організатори маршу наголошують, що акція має винятково мирний характер, винятково з ініціативи громадськості, без участі будь-яких штабів, адміністрацій чи органів влади.

Очікується, що учасники маршу приїдуть до Києва з різних міст України.

Як повідомлялося, 14 квітня представники об’єднаної Громадської ініціативи «Захисти Україну!» прийняли звернення, в якому закликають не віддавати голос на виборах президента кандидату Володимиру Зеленському.

Читайте також: За кого в другому турі голосуватимуть прихильники інших кандидатів

Звернення підписали, зокрема, народні депутати Юрій Шухевич, Дмитро Ярош, Микола Величкович, Андрій Левус, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, керівники УНА-УНСО, Правого сектору, Конгресу Українських Націоналістів та інших громадських об'єднань, відомі діячі.

Другий тур виборів Президента України пройде 21 квітня. За пост президента змагатимуться чинний очільник держави Петро Порошенко та комік Володимир Зеленський.

19 квітня на НСК "Олімпійський" мають пройти дебати між кандидатами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-