Джемілєв хоче почути відповіді на свої запитання від самого Зеленського

Джемілєв хоче почути відповіді на свої запитання від самого Зеленського

Укрінформ
Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що хотів би почути відповідь самого кандидата у президенти України Володимира Зеленського, а не його команди на свої п'ять запитань щодо тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє 5 канал.

«Власне, це не відповідь Зеленського, тому що команда — це така справа, завтра він може сказати: «Я не в курсі, і команди у мене немає, я її вигнав». Тому я хотів би почути від самого Зеленського», - сказав Джемілєв.

Він нагадав, що у зверненні було п'ять запитань, які стосувалися не тільки Криму.

"Ви говорите, що хочете встановити мирні добросусідські відносини з РФ. Але оскільки не ми нападали на Росію, не ми окупували частину території Росії, не ми нав'язували Росії, як їй жити і в якому напрямку йти, то на які поступки ви маєте намір йти, щоб задобрити Путіна? Чи не передбачає це визнання анексії Криму та окупації частини Донецької і Луганської області?» - додав лідер кримськотатарського народу.

Читайте також: У Зеленського відповіли на звернення Джемілєва щодо Криму

Він також запитував Зеленського про зміну статусу Автономної Республіки Крим, але конкретної відповіді лідер кримськотатарського народу не отримав.

Нагадаємо, раніше лідер кримських татар Мустафа Джемілєв виступив з відкритим зверненням до кандидата у президенти України Зеленського і поставив йому п'ять запитань про Крим. Напередодні команда кандидата у президенти Володимира Зеленського відповіла на звернення Мустафи Джемілєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-