Порошенко сказав, що треба робити Зеленському, аби його почула Рада

Порошенко сказав, що треба робити Зеленському, аби його почула Рада

Укрінформ
Українські парламентарії, зокрема політична сила Петра Порошенка, перш ніж вибудовувати формат співпраці з Володимиром Зеленським у разі його перемоги на виборах Президента України, мають почути точку зору цього кандидата.

Про це Президент України Петро Порошенко сказав на НСК «Олімпійський», відповідаючи на питання про готовність співпрацювати в будь-якому форматі, в тому числі через його політичну силу в парламенті, із Зеленським у разі його перемоги на виборах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, що майбутні члени парламенту визначаться (щодо співпраці з Зеленським у випадку його перемоги на виборах - ред.) тоді, коли вони хоч щось почують від пана Зеленського, бо власне на дебати, на які ми зібралися і де пана Зеленського поки що немає, його запрошували для того, щоб він хоч щось розповів: як він бачить європейську інтеграцію, як він бачить євроатлантичну інтеграцію, як він бачить перші напрямки реформ, як він бачить продовження курсу реформ Президента Порошенка...", - сказав глава держави.

Читайте також: Порошенко: Я не хочу мірятися роликами

Порошенко також зауважив, що якщо Зеленський буде обраний Президентом, але це буде вибір українського народу, він буде шанувати такий вибір - "чому? Бо ми є демократична держава, і з цього приводу немає ніяких сумнівів", - сказав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-