Порошенко: Я не хочу мірятися роликами

Порошенко: Я не хочу мірятися роликами

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявляє, що не має ніякого відношення до відеоролика, на якому вантажівка нібито збиває кандидата в Президенти Володимира Зеленського, і в цілому є категоричним противником віртуальної виборчої кампанії.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не хочу мірятися роликами, я ніякого відношення до цього не маю. Я категоричний противник віртуальної кампанії", - наголосив Порошенко.

За його словами, найкращим способом донести виборцям свою програму і свої погляди є дебати. "І для того, щоб народна творчість того чи іншого кандидата, чи незалежних креативних агенцій призупинили свій запал, є єдиний інструмент - дебати. Прийди, розкажи, дай відповідь, і все закінчиться. Якщо ти ховаєшся, то мені не як Президенту, а як громадянину, це не подобається", - сказав глава держави.

Читайте також: Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефірі ICTV в понеділок

Він наголосив, що Президент має бути реальний, а не віртуальний, він "має бути сильний", оскільки люди хочуть знати, як країна буде захищена.

Петро Порошенко відвідав НСК "Олімпійський", де мали відбутися дебати / Фото: Шамкін Данііл, Марків Михайло, Палінчак Михайло

Як повідомлялося, цього тижня в соцмережах було розповсюджено відеоролик, змонтований на основі ролика кандидата в Президенти Володимира Зеленського. На змонтованому відео вантажівка начебто збиває Зеленського. Штаб Зеленського звинуватив у розповсюдженні змонтованого ролика команду чинного Президента Порошенка.

Сьогодні Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для ведення передвиборчих дебатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-