Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефірі ICTV в понеділок

Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефірі ICTV в понеділок

Укрінформ
Президент Петро Порошенко чекатиме кандидата в президенти шоумена Володимира Зеленського для спілкування в телеефірі каналу ICTV в програмі "Свобода слова" у понеділок, 15 квітня.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо він сьогодні не прийде, а ще залишилося 10 хвилин, як ми й домовилися, шановний Володимире Олександровичу, на завтра мене запросили, так само як і Вас, в ефір ICTV, "Свобода слова". ..Завтра, шановний Володимире Олександровичу, я буду там, Вас запросили, не бійтеся, дебати - це не страшно... Це є надзвичайно відповідальна дія. Якщо Ви, не дай Боже, сьогодні не встигнете доїхати, доїжджайте завтра. Якщо і завтра не вийде, я хочу сказати, що я і післязавтра Вас запрошую... Відсидітися, я думаю, вже не повинно вдатися, бо це є реалізація права громадян. Мені здається, що більше 70% українців прагнуть дебатів... Я прийшов - тебе нема", - сказав глава держави.

Читайте також: Порошенко заявив, що ніколи не називав Зеленського наркоманом

Водночас Президент України Петро Порошенко сподівається, що анонсоване на 19 квітня шоу на НСК "Олімпійський" за участю кандидата на посаду глави держави Володимира Зеленського буде скасовано.

"Я сподіваюся, що шоу, яке хтось намагався тут провести 19 числа, буде скасовано. Я сподіваюся, тим більше ми, я впевнений в тому, будемо робити все, щоб створити умови, щоб Володимир Олександрович прийшов на Суспільне телебачення", - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня Порошенко прийшов на НСК "Олімпійський" для участі в дебатах із шоуменом, кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Однак Зеленський не прийшов.

21 квітня має відбутися другий тур президентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-