Порошенко заявив, що ніколи не називав Зеленського наркоманом

Порошенко заявив, що ніколи не називав Зеленського наркоманом

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголошує, що ніколи не називав шоумена, кандидата на посаду глави держави Володимира Зеленського наркоманом, оскільки не має жодних доказів щодо цього.

Про це він заявив на НСК «Олімпійський», куди прибув для участі у дебатах із Зеленським, який, однак, відмовився туди прийти, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо можливих звинувачень у наркозалежності (Зеленського - ред.) - я не маю жодних доказів, які б підтверджували, що Зеленський - наркоман, і тому ніколи, підкреслюю, його так не називав", - сказав Порошенко.

Він також нагадав, що саме Зеленський зняв відеоролик, де сказав, що дебати мають бути проведені на НСК "Олімпійський" і що кандидатам у Президенти потрібно здати аналізи. "Я був дуже здивований, що з якогось дива мають всі бігти здавати аналізи. Але погодився, мені нема чого приховувати. А тоді почалися детективні історії - тому здам, тому не здам. Мені це не цікаво. Я кажу наступне: чи залишились у нас питання по здачі аналізів - залишились, але все - крапку поставимо і припинимо цю дискусію. Хто має очі, той бачить, хто має вуха - той почув і все зрозумів", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Порошенко здав аналізи VADA: Це не забаганка, а важлива процедура

Він також зауважив, що під час виборчої кампанії 80% негативної інформації в ЗМІ стосувалася саме чинного Президента, і лише 20% - інших кандидатів на посаду глави держави. При цьому, за словами Порошенка, в більшості своїй ця інформація була неправдивою.

Як повідомлялося, другий тур виборів Президента пройде 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-