Національний екзит-пол`2019 в Укрінформі

Національний екзит-пол`2019 в Укрінформі

Анонс
Укрінформ
31 березня о 14:00, 19:45 та 23:00 в Укрінформі відбудуться прес-конференції на тему: «Національний екзит-пол 2019 у день виборів». О 16:00 відбудеться прес-брифінг щодо моніторингу дотримання виборчих прав громадян під час виборів Президента України.

О 14.00 в агентстві проведуть прес-конференцію, присвячену поточному звітуванню про перебіг процесу опитування респондентів на виході з виборчих дільниць, ймовірним проблемами та труднощами, що можуть виникнути у інтерв'юєрів під час збору даних.

На 19.45 запланована прес-конференція, на якій оприлюднять результати опитування станом на 18.00.

О 23.00 відбудеться прес-конференція, на якій оголосять оновлені результати - станом на 20 годину.

Організатори: Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва»; Укрінформ.

Читайте також: Вибори Президента: у бюлетені залишаються 39 кандидатів

Спікер: Ірина Бекешкіна - директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.

Модератор: Юрій Горбань – прес-секретар Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва».

Національний екзит-пол 2019 проведуть три соціологічні центри: фонд "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва", Київський міжнародний інститут соціології та Центр Разумкова.

О 16:00 відбудеться прес-брифінг щодо моніторингу дотримання виборчих прав громадян під час виборів Президента України (Зала 1).

Учасники: Людмила Денісова  - Уповноважений Верховної Ради України з прав людини; Вячеслав Петльований - представник Уповноваженого з дотримання прав людини в місцях несвободи та процесуальних прав; Олена Степаненко – представник Уповноваженого з дотримання соціальних та економічних прав; Аксана Філіпішина - представник Уповноваженого з дотримання прав дитини та сім’ї;  Олег Трохименко - представник Уповноваженого у справах захисту прав військовослужбовців; Андрій Мамалига - представник Уповноваженого з питань партнерства з інститутами громадянського суспільства;  Маріанна Гребенюк -  представник Уповноваженого з питань міжнародного співробітництва; Глєб Малютін - радник Уповноваженого.

Читайте також: Вибори президента: правила поведінки виборця

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом.  Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Прес-конференція  буде транслюватись онлайн на сайті Укрінформ:  та на головній сторінці сайту в блоці Прес-центр і на YouTube-каналі Укрінформ.

По закінченню онлайн-трансляції, відео з прес-конференції буде доступне за посиланням.

Реєстрація на захід за посиланням.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044)  299-03-32; 299-05-01    

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-