Експерт вважає, що вибори в Україні для РФ -

Експерт вважає, що вибори в Україні для РФ - "завдання з зірочкою"

Укрінформ
Російській Федерації буде складніше впливати на вибори в Україні через агресію на Донбасі та в Криму.

Про це в інтерв’ю Українській службі Радіо Свобода розповів старший аналітик з питань Євразії американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor Юджин Чаусовський.

“Я думаю, Росія робитиме те, що ми вже бачили під час виборів і на Заході, і на пострадянському просторі, намагатиметься впливати на вибори, використовуючи різні тактики: пропаганду, підтримку проросійських діячів і партій. У випадку з Україною це трохи складніше для Росії через конфлікт на сході країни і, звичайно ж, через Крим – тобто вже не буде такого масштабного впливу на вибори, який дійсно був у минулому. Це тепер буде набагато складнішим завданням для Росії!”, - зазначив Чаусовський.

Читайте також: Раді пропонують не пускати на вибори російських спостерігачів

Проте, наголосив він, РФ усе ж здатна зробити чимало, щоб хоча б вплинути на результат, а саме — від підтримки різних партій до спроб створити хаос, щоб дестабілізувати політичну ситуацію в широкому сенсі слова.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-