Уряд спрямує на Чернігівщину додатково ₴1,2 мільярда за економічними напрямками

Уряд спрямує на Чернігівщину додатково ₴1,2 мільярда за економічними напрямками

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що Кабінет міністрів спрямує за економічними напрямками 1 млрд 200 млн грн на Чернігівщину додатково.

Про це глава держави сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Зокрема, Зеленський поінформував, що провів на Чернігівщині зустріч із підприємцями в рамках програми «Зроблено в Україні».

«Презентували платформу в області. Мільярд 200 млн грн уряд спрямує за економічними напрямками на Чернігівщину додатково. Це те, що має підтримати. І, звичайно, я дякую всім, хто працює в оновлених наших галузях, зокрема, в оборонних компаніях. Усім, хто займається розробкою дронів, техніки для Сил оборони, для ДСНС України», - сказав Президент.

Глава держави наголосив, що «можемо по праву пишатися тим, що в кожній області люди стараються зробити все, що необхідно для країни, необхідно для нашого захисту, для успіху наших воїнів на полі бою».

Читайте також: Зеленський відвідав будівництво фортифікацій на Чернігівщині

Як повідомлялося, 26 січня 2024 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні". Вона має стати майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об'єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату, створення економічних умов для відновлення, модернізації й зростання економіки України, а також для заохочення повернення громадян України з-за кордону.

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-