Уряд ухвалив створення ще двох індустріальних парків

Уряд ухвалив створення ще двох індустріальних парків

Укрінформ
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про створення індустріальних парків у Рівненській та Львівській областях.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Уераїни Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає Укрінформ.

«Ми розуміємо потребу надалі посилювати нашу економічну самодостатність. Тому на порядку денному уряду постійно маємо нові та оновлені програми підтримки бізнесу, який, власне, і є основою для сильної економіки. Сьогодні ухвалюємо рішення про започаткування ще двох нових індустріальних парків», - зазначив Шмигаль.

За словами Шмигаля, перший - індустріальний парк зі спеціалізацією на промислову переробку, що розташований у Рівненській області. Очікується створення 1400 робочих місць та інвестиції на суму більш як ₴1 мільярд.

Другий індустріальний парк буде створено на Львівщині. Спеціалізуватись він буде так само на переробній промисловості з особливим акцентом на меблевому виробництві. Очікується створення більш як дві тисячі нових робочих місць і більш як ₴2 мільярди інвестицій.

Читайте також: Кабмін затвердив порядок і методологію оцінки проєктів зі значними інвестиціями

«За останні пів року ми бачимо непоганий прогрес у створенні нових індустріальних парків. Цього року заклали в бюджеті ₴1 мільярд для їх розвитку», - підкреслив Прем’єр.

Як повідомляв Укрінформ, індустріальний парк «Смарт тех індастрі» на Полтавщині включений до Реєстру індустріальних парків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-