Зеленський: Відбулася непроста дискусія з представниками бізнесу

Зеленський: Відбулася непроста дискусія з представниками бізнесу

Укрінформ
Володимир Зеленський повідомив, що сьогодні урядовці провели із представниками українського бізнесу зустріч, у ході якої відбулася непроста дискусія.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні урядовці зустрічалися з представниками українського бізнесу. Дискусія непроста. Є серйозні питання. Є справді складнощі. Я ознайомився з деталями. Попросив зробити необхідні напрацювання, щоб усі складнощі між урядовцями, бізнесом, правоохоронцями були зняті. У кожного може бути свій погляд, так, але в час війни ми всі маємо бути об’єднані одним завданням – міцністю України, силою нашого суспільства, нашої економіки. Усі напрацювання будуть представлені на РНБО", - розповів Президент.

Відео: ОП

За інформацією Forbes, зустріч відбувалася у змішаному форматі – частина підприємців підключилися онлайн.

"З боку влади у ній брали участь перша віцепремʼєрка – міністерка економіки Юлія Свириденко, віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, старша радниця керівника Офісу Президента Дарія Зарівна, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Потрібно зняти усі складнощі між урядовцями, бізнесом і правоохоронцями - Президент

Як зазначається, за словами одного з бізнесменів, була реакція на заяву Громадського руху "Маніфест 42" у справі засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепи. 

Нагадаємо, 18 січня Ігоря Мазепу затримали під час проходження українсько-польського кордону. У пресслужбі компанії заявили, що про свій виїзд бізнесмен поінформував правоохоронні органи, адже прямував на Всесвітній економічний форум у Давосі.

Читайте також: Адвокати Мазепи оскаржують запобіжний захід бізнесмену

У Державному бюро розслідувань зазначили, що бізнесмен затриманий за фактом протиправного заволодіння землями, на яких розташовані гідротехнічні споруди об'єкта критичної інфраструктури – Київської ГЕС. За даними слідства, фігурант є організатором цієї оборудки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-