Через бойові дії і технічні причини без світла перебували споживачі п'яти областей - Міненерго

Через бойові дії і технічні причини без світла перебували споживачі п'яти областей - Міненерго

Укрінформ
Через бойові дії і технічні причини проблем з електропостачанням минулої доби зазнали п'ять регіонів України, у Київській області через порушення експлуатації газових

Як передає Укрінформ, про це Міністерство енергетики повідомило у Фейсбуці.

Зокрема, у Кіровоградській області внаслідок падіння на повітряні лінії електропередачі уламків ворожого безпілотника були знеструмлені побутові споживачі. Станом на ранок 7 січня всіх вдалося заживити.

У Броварах Київської області без ознак життя у приватному будинку виявлені троє людей. За попередніми даними, причиною їх смерті є потрапляння в оселю продуктів згорання внаслідок самовільної заміни газових приладів.

У Донецькій області через ворожі обстріли знеструмлювалися майже 26 тисяч точок обліку. Унаслідок бойових дій без напруги в регіоні залишаються 132 населені пункти.

У Миколаївській області за добу енергетики заживили понад 4,5 тисячі споживачів, які опинилися без електрики через ворожі обстріли. У зв'язку з технічними причинами в регіоні знеструмлені 76 точок обліку.

У Харківській області внаслідок бойових дій протягом доби без світла перебували чотири населені пункти.

Читайте також: «Пункти незламності» на Київщині працюватимуть цілодобово

У Херсонській області після ворожих обстрілів без електроенергії опинилися близько 7 тисяч абонентів у Херсоні. Загалом у місті знеструмленими залишаються понад 20 тисяч споживачів.

Ситуація в енергосистемі, за даними міністерства, стабільна і контрольована. Застосування планових відключень побутових споживачів не передбачене.

Як повідомляв Укрінформ, через вплив арктичного повітря в Україні очікується значне похолодання: уночі до 13-18° морозу, удень до – 8-13°.

У Міненерго попереджають, що погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб, енергетичних підприємств та погіршення умов життєзабезпечення населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-