«Пункти незламності» на Київщині працюватимуть цілодобово

«Пункти незламності» на Київщині працюватимуть цілодобово

Укрінформ
На Київщині у зв'язку з погіршенням погодних умов "пункти незламності" мають працювати цілодобово та бути забезпечені всім необхідним.

На цьому наголосила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"У Київській ОДА відбулося засідання штабу з оперативного реагування та забезпечення сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Обговорили роботу Пунктів Незламності на Київщині. Пункти Незламності, зокрема, і Пункти незламності відповідального бізнесу, мають працювати цілодобово та бути забезпечені всім необхідним. Також ОМС мають за необхідності розгортати мобільні пункти", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині готуються до ймовірних ударів РФ по критичній інфраструктурі

Зазначається, що з адресами "пунктів незламності" в кожній громаді Київської області можна ознайомитися на сайті ОВА або скористатися чат-ботом "Київщина безпечна".

"При погіршенні погодних умов, тривалому відключенні електроенергії чи теплозабезпечення мешканці Київщини можуть прийти до таких пунктів та отримати необхідну допомогу: відпочити, зігрітися, випити теплого чаю, зарядити девайс чи скористатися інтернетом. Тож надав окреме доручення перевірити підключення та роботу терміналів зв’язку Starlink", — зазначив перший заступник голови КОДА Микола Бойко.

Читайте також: До 18 градусів морозу: у Києві узгодили дії усіх служб на випадок надзвичайних ситуацій

Крім того, серед основних безпекових заходів учасники наради визначили: забезпечення цілодобового чергування аварійно-відновлювальних бригад; організація цілодобового чергування відповідальних осіб на об’єктах критичної інфраструктури та в житлових будинках; вчасне розчищання автошляхів від снігу; оперативне інформування при обмеженні руху транспортних засобів; перевірка роботи джерел безперебійного живлення; забезпечення сталого мобільного зв'язку навіть за відсутності електропостачання тощо.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні прогнозують значне похолодання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-