Уряд затвердив склад наглядової ради Укроборонпрому

Уряд затвердив склад наглядової ради Укроборонпрому

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив склад наглядової ради «Української оборонної промисловості».

Про це повідомив у Телеграмі міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, передає Укрінформ.

«Сьогодні Кабмін затвердив склад наглядової ради акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість». Це один з ключових етапів реформи корпоративного управління державного сектору вітчизняного ОПК», - ідеться в повідомленні.

До складу новоствореного органу увійшли премʼєр-міністр України в 2019-2020 роках Олексій Гончарук, президент Київської школи економіки та ексміністр економіки Тимофій Милованов, колишній член наглядової ради Укрексімбанку та правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Коновець.

Читайте також: Укроборонпром цьогоріч збільшив виробництво озброєння у 12 разів

Іноземну складову в наглядовій раді представлятимуть Давід Ломджарія, член наглядової ради «Укрзалізниці», та Лінді Сміт, президент і СЕО Оборонно-промислової коаліції Аризони (AZDIC).

«Це потужна команда професіоналів, з величезним досвідом та експертизою. Я впевнений, що разом із Германом Сметаніним нова наглядова рада успішно продовжить трансформацію Укроборонпрому в прозорий європейський оборонний холдинг», - додав Камишін.

Як повідомлялося, з 28 червня 2023 року припинено діяльність концерну «Укроборонпром», його правонаступником стало АТ «Українська оборонна промисловість».

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-