За добу 1,5 тисячі вантажівок: на напрямку «Ягодин-Дорогуськ» пожвавився рух через кордон

За добу 1,5 тисячі вантажівок: на напрямку «Ягодин-Дорогуськ» пожвавився рух через кордон

Укрінформ
За минулу добу, 16 грудня, на напрямку «Ягодин-Дорогуськ» кордон перетнули близько 1,5 тисячі вантажних транспортних засобів у обидва боки.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає кореспондент Укрінформу.

“Станом на ранок сьогодні на цих трьох напрямках (“Рава-Руська — Гребене”, “Краківець — Корчова”, “Шегині — Медика” - ред. ) у черзі у бік України на території Польщі перебуває десь 2150 вантажних транспортних засобів. Найбільше напроти пункту пропуску “Шегині”. Рух, звісно, йде, але він не є таким інтенсивним, як це було до 6 листопада або до 23 листопада, коли почалося блокування “Шегині”, він знизився у рази”, - сказав він.

За його словами, прикордонники відзначають досить інтенсивний рух у напрямку пункту пропуску “Ягодин-Дорогуськ”, який вдалося розблокувати 11 грудня.

“Він почав поступово зростати після 11 грудня. І за минулу добу цей напрямок перетнуло десь 1,5 тисячі вантажних транспортних засобів у обидва боки. Більшість із них - у напрямку України. Така динаміка перетину кордону є досить високою, бо така ж кількість вантажівок, навіть дещо менша, перетинала кордон до початку дій із блокування”, - розповів Демченко.

Речник поінформував, що черга з транспортних засобів на україно-польському кордоні у напрямку пункту пропуску “Ягодин-Дорогуськ” залишається.

Читайте також: На кордоні з Польщею помер іще один український далекобійник - ЗМІ

“2400 вантажних транспортних засобів очікує у черзі по напрямку пункту пропуску “Ягодин” у бік України. Десь 1700 вантажних траспортних засобів зареєстровані у є-черзі на виїзд з України по напрямку пункту пропуску “Ягодин”. Але, підкреслюю, динаміка перетину на цьому напрямку досить висока за останні дні”, - заявив він.

Як повідомлялося, 16 грудня Демченко заявив, що у чергах на кордоні у суботу перебували близько 4 тисяч вантажівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-