Україна зміцнила безпекові можливості, тепер є більше підстав для інвестицій - Шмигаль

Україна зміцнила безпекові можливості, тепер є більше підстав для інвестицій - Шмигаль

Укрінформ
З огляду на збільшення в Україні безпекових можливостей завдяки залученню іноземного озброєння інвестори мають більше підстав вкладати свої кошти в Україну.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час шостого німецько-українського економічного форуму.

«Сьогодні інвестори мають набагато більше підстав вкладати свої кошти в Україну, ніж мали, наприклад, рік тому. Передусім збільшилися наші безпекові можливості. Німеччина зробила значний внесок для цього. Німецькі зенітно-ракетні комплекси IRIS-T - одна із найсучасніших систем ППО у світі - та німецькі самохідні установки Gepard надійно захищаються наше небо, німецькі танки Leopard, німецькі РСЗВ Mars-2 та німецька самохідна гаубиця Panzerhaubitze 2000 надійно боронять нашу землю», - сказав він.

Водночас Шмигаль зауважив, що Україна також розвиває свій військово-промисловий комплекс.

Читайте також: Україна та Німеччина утворили спільне оборонне підприємство

"За рік виробництво дронів виросло в сто разів. Ми створили глобальний альянс оборонних індустрій, до якого долучилися вже майже 60- іноземних компаній", - нагадав він.

Як повідомлялося, у Берліні стартував шостий німецько-український економічний форум, який зібрав понад 500 представників політикуму та бізнесу. Форум проходить під гаслом «Відновлення, розумне зростання та безпека».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-