Восени в Україні відбудеться перший форум оборонних індустрій – Зеленський

Восени в Україні відбудеться перший форум оборонних індустрій – Зеленський

Відео
Укрінформ
Восени в Україні відбудеться перший форум оборонних індустрій.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час наради з керівниками закордонних дипломатичних установ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Восени в Україні відбудеться перший форум оборонних індустрій", – сказав Глава Української держави.

Джерело: ОП

Він закликав послів працювати над максимальною присутністю іноземних компаній на цьому заході, а також над конкретними проєктами.

"Звичайно, будуть присутні і вітчизняні компанії, але наше завдання – об’єднати всіх на українській платформі. Постійно відбуваються заходи, присвячені виробництву дронів. Є можливості локалізації виробництва військової техніки, гармат, снарядів", – додав Зеленський.

Читайте також: На виробництво українських безпілотників цьогоріч виділили 40 мільярдів - Шмигаль

Водночас Президент подякував керівникам закордонних дипломатичних установ, які досягли вагомих результатів у постачанні Україні озброєння. "Україна отримує більше зброї, ніж будь-хто міг передбачити на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Але нашої потужності досі менше, ніж потрібно нашим воїнам, щоб очевидно переважати над російськими окупантами. Активність нашої дипломатії має забезпечити зміну фронтової ситуації на перевагу України. І це можливо", – наголосив глава Української держави.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабне вторгення в Україну. Світова спільнота консолідувалася навколо Української держави та активно надає збройну, фінансову, гуманітарну підтримку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-