Боррель зустрівся із Резніковим на полях форуму у Сінгапурі

Боррель зустрівся із Резніковим на полях форуму у Сінгапурі

Фото
Укрінформ
Високий представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель зустрівся з міністром оборони України Олексієм Резніковим на полях безпекового форуму «Діалог Шангрі-Ла» у Сінгапурі.

Про це Боррель написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Де б ми не зустрічалися у світі, зв’язок між ЄС та Україною непорушний. Разом з Олексієм Резніковим та колегами з ЄС ми наголосили на необхідності глобальної солідарності та підтримки України. Тому що на кону спільні принципи», - йдеться у дописі.

Боррель також повідомив, що зустрівся з міністром оборони Китаю Лі Шанфу та обговорив із ним питання спільних стратегічних проблем, зокрема війни в Україні.

«Конструктивна дискусія з міністром оборони Китаю Лі Шанфу на SLD23 щодо спільних стратегічних проблем, включаючи війну Росії проти України, Тайвань, Південнокитайське море», - написав Боррель у Твіттері.

Читайте також: Лі Шанфу: Китай і США мають знайти точки дотику для збереження стабільності у світі

Як повідомляв Укрінформ, 2-4 червня у Сінгапурі проходить масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла», на якому розв’язана РФ війна проти України є однією з головних тем.

Серед учасників - представники США, Китаю та Євросоюзу, зокрема глави та високопосадовці оборонних відомств, військові, дипломати, виробники зброї та аналітики з питань безпеки.

Фото: Твіттер Жозепа Борреля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-