Британський експерт назвав найбільшу небезпеку для України у війні з РФ

Британський експерт назвав найбільшу небезпеку для України у війні з РФ

Укрінформ
Для України найнебезпечніше давати час російським військам, адже ті використають його для посилення своїх можливостей.

Про це сказав британський полковник Глен Грант етері Еспресо, передає Укрінформ.

"На початку війни людські ресурси регулярної армії РФ залишали бажати кращого. Але зараз, схоже, відбувається те, що російська армія засвоює уроки і вдосконалюється. Вони все ще використовують призовників та інших в якості гарматного м'яса. Але якщо говорити про  солдатів регулярної армії, вони постійно стають кращими. І я б навіть сказав, що в деяких сферах вони засвоюють уроки і змінюються швидше, ніж українські війська, що дуже тривожно", – заявив Грант.

Читайте також: Маляр: У Бахмуті ситуація умовно стабільна, південно-західні околиці — під контролем Сил оборони

За його словами, багато російських солдатів використовують гвинтівки часів Першої світової та стару техніку через брак озброєння. Проте навіть стара гармата здатна багато на що. Крім того, за прогнозом британського експерта, на Росію чекає серйозний дефіцит фахівців, які знають, як користуватися танками, бронетехнікою – проблеми з цим виникли вже зараз.

"Якщо Україна зможе тримати їх під своїм тиском, вони кращими не стануть. Найнебезпечніше для України – давати Росії час. Адже щоразу, коли ви даєте Росії час, вони стають кращими. Тож з моменту контрнаступу і до кінця війни, їх слід тримати в лещатах, без можливості переводити дух. Адже відновлюються вони тому, що у них багато чого є. У них є багато техніки. У них багато людей", – додав експерт.

Читайте також: Нічні атаки на Київ: соціолог порівняв стратегію росіян з нацистськими бомбардуваннями Лондона

Як раніше повідомляло агентство, за словами посла США в Польщі Марка Бжезінського, повномасштабне вторгнення Росії в Україну стало для президента РФ Володимира Путіна стратегічним провалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-